Nieuw Boekenroode

Wat gaat het toch snel met de bouw van project Nieuw Boekenroode! Tussen de lommerrijke lanen met ingetogen landgoederen, omgeven door bossen en aan de duinrand van de Kennemerduinen is Nieuw Boekenroode een bijzonder unieke ontwikkeling.

De bouw is inmiddels in volle gang, de fundering en de verdiepingsvloeren zijn gelegd, de constructiewanden staan en de contouren van iedere woning zijn inmiddels zichtbaar.

Wat maakt nieuw boekenroode zo uniek? 

Naast dat u in alle rust kan wonen en genieten van de circa 1.5 hectare bosrijke eigen grond bevindt de dorpskern van Aerdenhout zich op zo’n 5 minuten fietsen van de villa’s.

De woningen hebben alle wooncomfort op de begane grond, één of twee slaapkamers, een riante living en royale keukenruimte. Extra is de logeerkamer op de verdieping welke optioneel via een privé-lift bereikt kan worden.

U wilt “modern” ouder worden, Nieuw Boekenroode introduceert daarom het My Livy zorgconcept.

Een nieuw concept waarbij u (zorg)ondersteuning krijgt en zo lang mogelijk kunt genieten van uw woning. Nieuw Boekenroode is bedacht voor uw zorgeloze toekomst.

Heeft u interesse in dit unieke nieuwbouwproject? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief op de website van Nieuw Boekenroode

Bekijk de woningen op de projectsite: Nieuw Boekenroode

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.