spaarnedock_logo_klein

Te koop:
uniek gelegen ligplaatsen aan het Spaarne

Aan de Mooie Nel, bij Jachthaven ‘Spaarnedock’ in Spaarndam, worden 90 gerenoveerde ligplaatsen te koop aangeboden. Zodoende bestaat er de mogelijkheid eigenaar te worden van een of meerdere vaste ligplaats(en) op deze unieke plek. De 6- tot 12 meter lange ligplaatsen worden begin vaarseizoen 2024 opgeleverd. Bij aankoop wordt u lid van de nog op te richten Vereniging van Eigenaren waarmee o.a. het toekomstig onderhoud van het terrein is geregeld. Jachthaven Spaarnedock biedt straks plaats aan totaal 130 pleziervaartuigen.

Belegging
Het is mogelijk meerdere ligplaatsen aan te kopen met de intentie te verhuren. Een prima beleggingsmogelijkheid gezien het krappe aanbod op deze courante locatie.

Bereikbaarheid
Jachthaven Spaarnedock is per auto/fiets goed te bereiken, echter zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Om sluipverkeer tegen te gaan is Spaarndam voor 9 uur ’s ochtends op werkdagen niet bereikbaar vanaf Haarlem-Noord. Via de andere kant rijden is geen probleem. Buslijn 14 vanaf het Station Haarlem naar Spaarndam rijdt één keer per uur. Over het water vaart u vanaf de aanlegplaatsen in korte tijd naar onder andere Haarlem en Amsterdam.

Resumerend
• Privé ligplaatsen voor zowel kleine als grote pleziervaartuigen
• Ligplaatsen van 6 tot en met 12 meter
• Korte afstand tot Haarlem en Amsterdam
• Eigen gebruik of ter belegging
• Geplande oplevering begin vaarseizoen 2024
• Toekomstig onderhoud wordt professioneel geregeld in de nieuw op te richten Vereniging van Eigenaren
• De getoonde art impressions dienen ter indicatie, er kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.

Interesse
Mocht u interesse hebben in één of meerdere ligplaatsen bij Jachthaven Spaarnedock, verzoeken wij u zich in te schrijven via het inschrijfformulier op de website. Geef uw voorkeur* ligplaatsnummer aan in het formulier. In het veld ‘opmerkingen’ kunt u aangeven of u interesse heeft in de koop van meerdere ligplekken. Beschrijf hierbij eventueel uw voorkeursplekken.  Alle inschrijvingen zijn vrijblijvend, nadere informatie volgt in een later traject.

* bij meerdere inschrijvingen op één voorkeursnummer zal er worden geloot. Wij houden u hierover op de hoogte.

  NAAM

  ACHTERNAAM

  ADRES

  POSTCODE

  WOONPLAATS

  EMAIL

  TELEFOON

  TYPE SCHIP

  Ik ben geïnteresseerd in een aanlegplaats voor

  1e voorkeur ligplaats*

  2e voorkeur ligplaats*

  3e voorkeur ligplaats*

  *letter + nummer invullen a.u.b.

  OPMERKINGEN